Cartea lui Zohar este O Sansa Pentru Noi Toti

Intrebare: Care este lucrarea interioara pentru o persoana care urmareste lectiile despre Zohar pe Internet sau la televizor? Multi oameni asteapta cu sufletul la gura aceste lectii si e pentru prima oara cand se trezesc la ore tarzii din noapte pentru a urmari transmisiunea in direct.

Raspunsul meu: Cartea Zohar este o sansa pentru noi toti sa descoperim adevarata realitate, care e revelata inauntrul unei persoane. Prin studiu, o persoana decopera ca percepe intreaga realitate din interiorul sau si dobandeste abilitatea de a aseza lumea sa interioara la locul corect, de a face ordine in ea si de a o revela intr-un fel care ii permite sa simta Lumea Spirituala, pe langa aceasta lume.

Persoana nu are parte de contradictii, iluzii sau indoieli cu privire la faptul ca senzatiile sale spirituale sunt adevarate. Totul i se descopera inauntrul dorintelor sale. Simpla corectare a dorintelor noastre ne dezvaluie abilitatea interioara de a vedea si simti lumea spirituala dinauntrul lor.

Chiar si oamenii care nu au facut o pregatire in vederea perceperii Cartii Zohar, care nu au studiat in mod serios cativa ani fundamentele Kabbalei, sunt in stare sa ni se alature si sa merite aceeasi revelatie, asemenea unui bebelus din lumea noastra care traieste printre adulti iar acestia ii ofera de toate. Nu are importanta ca un copil nascut in secolul 21 nu stie de generatiile precedente care au pregatit totul pentru el si toate lucrurile de care acum e inconjurat.  El recepteaza conform cu nivelul la care este lumea noastra astazi. Datoria noastra este de a prelua totul de la generatia anterioara, de a-l pregati, si de a-l aduce intr-o forma finita copilului, generatia viitoare.

Prin urmare, “bebelusii” din Kabbalah, cei care ni se alatura acum, noii nostri prieteni, pot sa merite aceeasi revelatie la care speram sa ajungem si noi. In aceasta privinta nu este nici o deosebire intre noi, cu conditia ca ei sa incerce sa asculte in masura in care sa poata sa ni se alature si sa simta teama, speranta si veneratie fata de aceasta mare carte. Acest lucru este foarte important pentru a crea o legatura cu ea.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: