Ce initiaza revolutiile?

Osanditi să ne supunem societatii, trecem prin intreaga noastra viata, astfel incat alţii vor profita pe cheltuiala noastră. La sfârşitul zilei, ei nu castiga nimic din asta. Acestia sunt nefericiţi în felul lor, deoarece si ei sunt în cadrul acestui ciclu.

Dar astăzi un sistem de interconectare generală ni se descoperă şi expune toate problemele sistemului anterior, egoist. Golul creat ca urmare a acest lucru va conduce la răscoale grave, care sunt mai mari decât cele pe care le vedem astăzi.

Oamenii vor începe să înţeleagă că întregul sistem actual este construit în aşa fel încât doar „suge sânge” de la ei în fiecare moment. Noi toti sintem expusi la manipularea constanta, psihologica a egoistilor mari, „a marilor acestei lumi.” Si apropo, ei sunt, deasemenea, aliniati manipularii de către sistemul general, dar la un alt nivel al ierarhiei.

Sunt îngrijorat de faptul că în cele din urmă această revelaţie va duce la o izbucnire de sentimente şi că, de atunci, ne vom muta spre războaie frăţesti şi spre un război mondial. O revoluţie începe atunci când ochii unei persoane se deschid: Se pare că el a profitat nedrept, şi fără acordul său. Ea nu poate accepta acest lucru. Ea simte dezvaluirea „sarpelui” care suge din venele sale într-un mod foarte perspicace, ea simte că „eu-l” ei, ego-ul ei, onoarea ei, este ranita. Este gata să facă orice pentru a distruge acest „şarpe veninos”, chiar dacă o costă viaţa .

Sper că vom merge într-o direcţie diferită, deoarece aceasta cale are mari suferinţe care ne aşteaptă. Avem nevoie sa descoperim ca totul este Lumina Creatorului. Noi trebuie să atragem Lumina Reformatoare şi ne va arăta cum să aranjam totul.

Şi în ceea ce priveşte scenariul  „explozibil”,  trebuie să-l ducem la cei care au putere şi influenţă, astfel încât aceştia sa vada ce se poate întâmpla dacă lucrurile nu merg bine. Apoi, ei vor dori să participe la diseminarea cunostintelor despre garanţia reciprocă şi educaţia oamenilor. Cu toate acestea, în orice caz, aceasta educatie integrala isi are radacinile în forta noastra interioara, şi va picura ca o perfuzie în sistemul circulator al lumii.

Din partea 5 a Lecţiei zilnice de Cabala, 10/25/2011, „Pacea în lume”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: