Ce ne aduce unitatea?

Oamenii in care punctul din inima s-a trezit merg mai departe, spre unificare. Cu siguranta, cand sunt la inceputul studiului nu se gandesc la conectare; nu au inca aceasta nevoie. Dar stiinta Cabala ne invata ca anume in conectarea dintre noi ne putem ridica spiritual si putem trece Machsomul, bariera spirituala, trezirea proprietatii de a darui din noi.

Intregul drum, din momentul in care venim in grup, incepem sa studiem si incercam sa ne conectam, este numita perioada de pregatire. Cabalistii spun ca aceasta perioada poate dura intre trei si cinci ani, dar poate fi mai lunga pentru ca pregatirea este extrem de importanta. Fara ea oamenii nu ar intelege inspre ce se indreapta.

Trebuie sa ne pregatim pentru senzatia lumii spirituale, sa creem mediul corespunzator, sa incepem sa il simtim si sa avansam impreuna cu el. Cu alte cuvinte trebuie sa intelegem nevoia de unitate cu ceilalti.

Trebuie sa ne unim din nou, sa ne intoarcem la stadiul in care eram in lumea Infinitului, in care eram uniti si umpluti de Lumina superioara. Dar ca sa putem implini asta, trebuie sa ne imblanzim dorinta egoista, dar asta nu este simplu si ar putea dura cativa ani….
From Lesson 2, Convention in Madrid, 6/3/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: