Ce rămâne după viață ?

Întrebare: În cazul în care omul dorește să-si „curețe” fundamental viața personală, ce este considerat „gunoi” in viață ?

Răspuns: El trebuie să ajungă la sfârșitul vieții sale, având conexiuni cu alţi oameni, deoarece prin conexiuni este descoperit Creatorul. Acesta este singurul lucru care rămâne după viață și tot restul este in totalitate „gunoi” !

Din păcate, aproape toti trăiesc viața în zadar, cu excepția celor care ajung la înțelepciunea Cabalei și o pun în aplicare în mod corespunzător.

Întrebare: Atunci de ce îşi întemeiază omul o familie ?

Răspuns: În cazul în care o omul  trăiește pentru a atinge sensul existenței, care este cel de a descoperi Creatorul în această viață, atunci toate acțiunile sale sunt justificate în direcția cea bună.

Revelarea Creatorului pentru creaturi este obtinerea întregului sistem de creatie, a sistemului de management în lumea noastră și in toate celelalte lumi. Un om descoperă un imens „calculator” și acționează în softul sau și este conectat la el și pe deplin identificat cu el. El înțelege complet această inteligență, este conectat cu ea și începe s-o gestioneze.

Toată lumea trebuie să ajungă la această stare, așa cum se spune, „Copiii mei au câștigat” (Baba Metzia 59a). Noi trebuie să dobândim această inteligență mai mare și asta se poate face în timpul vieții noastre. Vă invit să o faceţi !

Din Lectia de Cabala în Limba Rusă 4/10/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: