Cel mai bun remediu pentru toate bolile

Daca nu ne corectam la timp, va trebui sa experimentam suferinta la gradul insufletit, pentru a cultiva in noi gradul uman. Insa sta in puterea noastra sa inaintam fara suferinta! Toate bolile si nenorocirile vin ca sa ne „forteze” sa venim la corectare, dar de ce trebuie sa ne corectam in acest fel?

Hai sa cautam problemele si bolile dinainte, ca un batran care merge incovoiat, de parca ar fi pierdut ceva. Chiar daca nu simtim in Kelim prezent ca exista o lipsa de corectare, hai sa o dezvaluim. La urma urmei, orice Ir fi, va trebui sa facem foarte multa corectare, pana ajungem la corectarea finala.

Deci, cum facem sa dezvaluim coruptia? Trebuie sa o cautam la granita dintre “radacina, suflet, corp” si “vesminte si castele”, adica Kelim interior si exterior, Galgata ve Eynaim si AHP. Acolo se afla toate problemele noastre: in relatiile dintre noi si toti ceilalti, mai degraba decat in noi, sau in ei.

Trebuie sa dorim sa atasam “vesmintele si castelele” care sunt sufletele exterioare – sa le atasam de noi, de “radacina, suflet, corp”. Acesta este modul in care vom primi un Kli intreg si perfect, un singur suflet.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed