Cel mai important eveniment din vietile noastre

Nu este sarbatoare mai mare decat Sarbatoarea Primirii Torei. Daca nu ar fi Torah ne-am limita la o existenta animalica atat timp cat Pamantul este rotund.

Totusi, am primit oportunitatea de a folosi Forta Superioara si, cu ajutorul ei, sa intram in Dimensiunea Superioara, unde ne continuam existenta si viata in dimensiunea spirituala. Putem merge lin din lumea noastra si aceasta realitate, pe care acum o simtim, la o noua stare, o lume diferita sau o dimensiune care nu este in niciun caz conectata cu planeta Pamant si acest univers. Putem revela existenta noastra, intr-o forma eterna si perfecta, intr-o completa armonie, fara limitarile lumii materiale.

Cu ajutorul Fortei Superioare, putem descoperi pasajul de trecere din lumea nostra si aceasta viata viciata, la o existenta perfecta. Mijlocul prin care se poate face aceasta tranzitie din dimensiunea noastra in cea superioara se numeste Tora. Aceasta este o forta  speciala care ne schimba gradual, conducandu-ne intr-o noua stare. In masura in care ne schimbam, facem lin saltul catre acea stare, pana cand toate calitatile noastre pamantesti (egoiste) se schimba in cele altruiste, spirituale.

Atunci dobandim oportunitatea de a duce o existenta eterna, perfecta. De aceea, primirea acestei oportunitati este cel mai important eveniment din viata nostra, o adevarata sarbatoare!

Din partea a treia a Lectiei zilnice de Kabbalah 17.05.10, Care este Pregatirea pentru Primirea Torei

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: