Cel mai mare castig

Deja suntem in  starea in care am atins garantia reciproca , acum trebuie sa muncim mai mult. Ar putea fi benefic sa ne imaginam in cel mai mic detaliu cat am putea pierde daca nu o vom atinge. Sa ne imaginam ca nu putem transforma Conventia din Noiembrie in ceva mai mult decat un festival plin de culoare si nu aducem punctul la aceasta actiune. Ce ni se va intampla daca nu vom avansa in realitate ?

Am decis ca trebuie sa atingem unitatea in acest an si trebuie sa ne amintim asta tot timpul cat ne pregatim pentru conventie. Nu va fi nici o problema sa atingem unitatea daca toti suntem absolut seriosi in aceasta privinta. Oameni care sunt mai putin avansati decat noi sunt capabili sa o faca.

Grupul nostru a trecut printr-o pregatire serioasa. Noi doar ne confruntam cu o bariera psihologica. Cea mai mare problema este ca nu suntem in stare sa imaginam aceasta notiune, acest scop . Trebuie sa ne gandim constant la asta, astfel incat pierderea in vederea unui castig si pierderea noastra actuala va fi mai evidenta.

Suntem deja conectati la sistemul comun; doar mai trebuie sa il revelam din starea noastra. In afara de aceasta revelatie, nu se intampla nimic altceva. Totul este deja aici ! Asta este relevant pentru lumea intreaga, dar avem mai mult pentru ca am trecut printr-o perioada lunga de pregatire.

Sistemul spiritual ne-a devenit apropiat; ne-am tras mai aproape de el si l-am atras inspre noi. Acum doar trebuie sa muncim mai mult sa il revelam. Va fi mult mai usor sa lcram dupa aceasta revelare. Cea mai grea parte este sa ma ridic la primul grad .

Din lectia zilnica de Cabala 10/8/10, “Din carnea mea il voi cunoaste pe Dumnezeu”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: