Cele doua cai aflate in fata noastra

Tot ce am facut pana azi, a fost doar un joc in care fortele spirituale ne-au influentat de Sus, ghidandu-ne  prin etapele istorice prin care am trecut. Aceste forte au cauzat dezvoltarea natiilor, sufletelor si a civilizatiilor,si ne-au gvernat fara a ne intreba daca dorim aceasta sau nu.

Cu toate acestea, acum am finalizat pregatirea noastra pentru corectie si incepand cu ziua de azi, trebuie sa incepem corectia. De aceasta pentru prima data in istorie, stiinta Kabbalah a devenit revelata intregii omeniri. Aceasta este metoda corectarii, a revelarii Creatorului, a Luminii. Incepand de acum este revelat, deoarece acum este prima data cand trebuie sa ne conducem pe noi insine spre corectie.

De acum inainte in fata noastra sunt asternute doua cai: calea naturala (Beito) si calea prin care ne acceleram dezvoltarea (Ahishena). Daca participam la propria corectie, atunci vom lua calea cea buna, dar daca nu vrem sa luam partea ce ne revine, atunci vom ramane in spate si vom resimti lenea noastra ca suferinta.

Apoi, in loc sa simtim Fortele Superioare ca bune si de ajutor in corectia noastra, vom simti dorinta noastra necorectata, sub forma diferitelor probleme. Acestea pot lua forma unor probleme mici legate de familie si sanatate, pana la razboaie mondiale si auto-exterminare. Acestea sunt lucrurile de care toti Kabalistii ne-au avertizat, precum si profetii dinaintea lor. Toti profetii au spus despre perioada lui Mesia, care a sosit acum.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed