Cele două principii ale succesului

Întrebare: Experiența rusească ne arată faptul că unificarea egoistă conduce la mari probleme. Pe de altă paret, noi ajungem să studiem Cabala ca egoișit și îmi este tare frică că, încercând să ne unim, am putea să repetăm aceași greșeală.

Răspuns: Mai întâi de toate, insist să nu îți fie frică de nimic! Este un cântec: Lumea este un pod foarte îngust, dar cheia este să nu îți fie frică de nimic. Pe de o parte este un pod îngust, dar pe de alta, nu îți fă griji, îl vei trece.

Există două principii care duc la succes:

–          Principiul 1: Consecvență în studiu, conexiune cu prietenii și disemniare.

–          Principiul 2: Conexiune cu grupul în maniera în care estența sa interioară devine mediul care îți susține dezvoltarea ta spirituală.

Ca rezultat, vei fi capabil să realizezi tot ceea ce Cabalișii au prezis: sa devi ca un singur om cu o singură inimă, să îi iubești pe ceilalți ca pe tine însuți și de la ura nefondată să ajungi la iubirea frățească. Dacă aderi la aceste două principii: 1. Consecvență în studiu și efort îndreptat către unificare și 2. grupul ca mediu pentru avansarea ta spirituală, atunci nu ai de ce să îți fie frică; nimic rău nu ți se poate întâmpla.

Și toate aceste gânduri vor țâșni ca obstacole pentru ca tu să aderi la scop veșnic.

Din partea a patra a Lecției zilnice de Cabala 12/24/10, “Pacea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: