Cind in final vom avea noroc in toate

Lumea de astazi este proiecata intr-un mod in care, nici o tara nu se poate separa si nu isi poate inchide granitele. Daca ma exclud, atunci cu siguranta va fi ceva gresit in interiorul tarii.

Nu vom intelege de ce. Vom crede ca am creat o societate care ne furnizeaza toate necesitatile, ca o imensa ferma colectiva care furnizeaza carne, lapte, peste si legume. Vom gindi ca putem avea o economie independenta de oricine altcineva, dar nici o tara nu va fi capabila sa indeplineasca aceste conditii.

Motivul nu este ca tara nu e capabila sa aiba produse precum apa, electricitatea si alte resurse naturale. Ci se datoreaza faptului ca in acest mod lucreaza natura. Toate rotile noastre dintate s-au inchis unele in altele, si nici una nu se poate indeparta de celelalte.

Nu veti intelege de ce continuati sa aveti probleme. Uneori, vacile nu vor produce lapte, alteori, finul nu va creste, sau recolta va fi pierduta. Nu veti sti de unde vin brusc asemenea ghinioane, dar nimic nu va functiona, deoarece intern, rotile dintate sint legate atit de strins incit trebuie sa fiti uniti cu intreaga omenire. Astazi, va trebui sa explicam tuturor acest lucru!

Totusi, G8 sau G20 nu vor fi in stare sa ne ajute. Chiar daca toata lumea este de acord si decide sa-si dea miinile si sa si le stringa, asta va cauza o distrugere chiar si mai mare. Ei isi vor tine miinile unii altora pe de o parte, iar pe de alta vor incepe imediat un razboi. Daca nu este pentru Creator, pentru un scop spiritual, unitatea lor va duce lumea catre un razboi. Va fi mai rau decit atunci cind Rusia a vrut sa unifice oamenii intr-o maniera asemanatoare.

De aceea, inafara explicatiilor despre faptul ca sintem toti conectati prin natura (dar nu prin propria noastra dorinta, care este opusa acesteia), trebuie deasemeni sa revelam modul in care sa schimbam dorinta noastra pentru unitate, astfel incit noi, prin propria vointa, sa dorim sa ne invirtim impreuna cu toate celelalte roti dintate, in directia corecta. Ca sa facem asta, avem nevoie de Lumina ce ne Reformeaza si ne uneste. Totusi, acest lucru este posibil doar prin studiul intelepciunii Cabalei.

In primul rind, putem pregati o persoana, familiarizind-o cu toate conditiile ce inconjoara momentul final, cind are nevoie doar sa aiba in mina cheia continuta in intelepciunea Cabalei. Treptat, persoana va incepe sa inteleaga ca acolo este o interconectare obligatorie si comuna si va invata ce implica libera noastra alegere.

In acest mod, ar trebui sa restringem cercul, pina cind persoana va avea o singura intrebare centrala ramasa. Acesta este momentul in care ii dam raspunsul, si in acest punct, persoana il va accepta.

Acesta este modul in care trebuie sa facem diseminarea astfel incit sa abordam oamenii treptat, demonstrindu-le ca nu are nimic de a face cu vreo stereotipie, misticism, religie sau Judaism. Aceasta este o stiinta naturala despre modul in care persoana poate deveni o parte armonioasa a acestei lumi.

Intelepciunea Cabalei ne explica legea naturii care guverneaza lumea si legea interioara dintr-o persoana. Cu alte cuvinte, explica cine sintem noi si cum ne incadram in aceasta lume.

Din a 4-a parte a Lectiei zilnice de Cabala 12/26/10, “Pacea in Lume”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: