Comemorarea zilei mortii lui Rabash

Rabash a descris intreaga cale spirituala care sta inaintea noastra si ne-a explicat ce trebuie sa facem pentru a primi Lumina care Corecteaza si ne Implineste.  Nu este niciun alt Cabalist in istorie care sa fi facut ceva asemenea, de dragul dobandirii Creatorului. Dar, desigur, aceasta a fost posibil deoarece a fost persoana potrivita la locul potrivit.

Este imposibil si sa ne imaginam cum am fi putut avansa, fara manualul detaliat pe care l-am primit de la el. Fara explicatiile lui nu am fi fost in stare sa actualizam metoda lui Baal HaSulam. Acum, cand suntem din ce in ce mai aproape de realizarea practica a acestei metode, incepem sa intelegem mai bine, cat de mult ne trebuie aceste explicatii detaliate ale lui Rabash.

Sunt mii de carti Cabaliste de o inaltime fantastica, dar niciuna dintre le nu poate fi folosita in mod practic, in timpurile noastre. Acelasi lucru este valabil si pentru Tora: Ea poate fi inteleasa doar de o persoana care a dobandit deja spiritualitatea. Totusi, singurul lucru care poate ajuta o persoana care doreste sa intre in lumea spirituala, sunt lucrarile lui Rabash.

Din Lectia zilnica de Cabala, 12.09.10, Care este diferenta in Munca Creatorului, intre Colectiv si Individual

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: