Congresul Euro-Babilonian

Duminică, am ţinut o lecţie despre congresul European. Cred ca a fost o lecţie foarte bună; sunt foarte mulţumit de mine. Am vorbit din inimă despre importanţa congresului, despre nevoia unei asemenea întâlniri, mai ale în Europa – în epicentrul actual al crizei globale în Babilonul modern, unde a fost creat cel mai mare risc pentru apariţia urii reciproce.

Cer tuturor care se consideră studenţii mei să asculte lecţia de duminică. Nu este doar pentru europeni. De fapt, la congres, vrem să obţinem o conexiune mai mare. Dacă obţinem o oarecare unitate în Europa, aceasta va afecta întregul continent.

Vedeţi şi voi cum iniţiativele noastre „pătrund” în „underground” şi se împrăştie peste tot prin „sistemul rădăcină” invizibil. Alăturaţi-vă nouă la congresul European, sprijiniţi-ne, întăriţi-ne de pretutindeni şi un puternic ecou se va împrăştia în lume.

În general, fiecare congres este important, dar acesta este special pentru că are loc unde sunt concentrate problemele lumii şi acolo putem realiza corectarea globală.

Din partea a patra a Lecţiei zilnice Cabala 3/11/13, ”Introducere la Cartea Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: