Constanta si variabila in ecuatia garantiei reciproce

Intrebare: Pot sa trec acum prin decoratiunile exteriare si sa ma conectez la  punctele din inima ale prietenilor, la goliciunea interna pe care  ei poate nu o simt?

Raspuns: Da! Incepe sa folosesti forta garantiei reciproce pentru ca sistemul este deja acolo. Daca o persoana reuseste sa il deschida chiar si petru o clipa, este succesul sau !

Acelasi sistem exista intre noi si Creator, dar nu ne permite sa ajungem la El. Doar adresandu-ne Creatorului nu avem posibilitatea sa ne „reducem„. Pragul minim la intrarea in sistem se ridica la marimea la care i ne deschidem. De exemplu, eu manifest 10% din el, deci nu exista intoarcere din drum, doar inainte, pentru ca Ceatorul este constant si contactul cu el poate fi doar construit doar de la baza. Daca ma ridic la 15%, acesta devine minimum meu.

De aceea acum putem „juca„ garantia reciproca, nu in relatie cu Creatorul ci numai in relatie cu grupul unde nu sunt probleme cu ascensiunile si coborarile si unde nu este necesar sa fim constanti. In asta sistemul de suflete difera fata de Creator. El este prezent acolo, dar ascunzandu-se in grup, imi permite sa „topai„ in acelasi timp, sarind in sus si in jos in timp ce merg inainte. Si cand ajung la directia constanta doar spre El,  mi se va revela.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: