Conteaza Doar Pregatirea

Este foarte important modul in care adormim in fiecare seara, si mai mult, cum ne trezim dimineata, cum ne propunem sa ne trezim. Chiar si cel mai scurt interval de timp dinainte de lectia de dimineata ar trebui sa fie folosit in cel mai eficient mod pentru a trezi inima. Acest lucru are loc datorita unei singure dorinte comune impartasite de toti, un singur subiect, sau un cantec care ne ajuta pe toti sa dorim sa fim un singur centru.

O asemenea pregatire pentru lectie este necesara pentru ca toti sa fie pregatiti, ca unul.

Pregatirea este testata de dorinta voastra, aspiratia de a dobandi ceva nou atat in inima cat si in minte. Pentru a obtine senzatia de a fi cel care daruieste, persoana trebuie sa fie de acord sa continue cu proprietatea de a darui cu tot devotamentul sau si sa refuze orice profit. Persoana trebuie sa se „motiveze” pentru a simti diferenta dintre starea dorita si cea reala, de a-si ascuti perceptia si de a fi pregatiti sa intre in cele mai adanci detalii.

Este foarte important sa va pregatiti in acest mod pentru lectie. Altfel veti asculta si nu veti auzi nimic, ca si cum de-abea incepeti sa va treziti. Si aceasta este o mare pierdere. O persoana care se intampla sa fie nepregatita este ca si cum nu ar fi prezenta la lectie.

Acolo Sus, doar pregatirea este cea care conteaza pentru ca acolo noi depunem eforturi. Daca stau si ma trezesc doar pentru lectie, acest lucru are loc nu datorita eforturilor mele, ci datorita mediului. O asemenea pregatire nu imi apartine, si prin urmare este mai bine sa o fac eu.

Din Pregatirea pentru Lectie 23/04/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: