Continuand Fluxul Infinit de Interconexiuni

Intrebare: Daca un grup isi pierde invatatorul, mai poate avansa?

Raspunsul meu: Tot ceea ce este necesar pentru avansarea grupului, ca si pentru progresul tau spiritual, se gaseste deja, in zecile de mii de lectii stocate in arhivele noastre. Cu cat este mai puternica unirea voastra, cu atat mai multe trepte veti avansa studiind aceste lectii. Totul depinde mai mult de Kli-Vas decat de cine este cel care il umple.

Pe masura ce vei dobandi o tot mai mare unitate, ti se vor revela continuu lucruri noi, aflate prin toate lectiile. In zece ani de acum incolo, lectiile de azi ti se vor revela intr-o masura din ce in ce mai mare. Totul depinde de “utilizator”, de sensibilitate si de deschiderea sa. Vei descoperi in mod progresiv straturi noi in aceleasi materiale. Schimbarile intime interioare iti vor permite sa traiesti revelatii din ce in ce mai adanci. O unitate mai mare iti va permite sa descoperi toate starile succesive din acele lectii de la inceput.

Trecerea unui invatator nu este sfarsitul. Viata continua, o noua forma de guvernare vine de Sus, iar grupul continua sa mearga inainte. Aceasta este calea care trebuie sa existe in procesele de crestere.

De exemplu, potrivit aceluiasi principiu, ne schimbam atitudinea fata de un copil atunci cand acesta s-a facut mare. Cu timpul, el insusi incepe sa simta nevoia de a se separa. In acelasi mod, unei persoane ii este daruit pentru un timp un invatator, ca apoi acesta sa-i fie luat. Invatatorul primeste alta misiune si tot asa si elevul. Este nevoie sa legam aceste schimbari de fluxul infinit de interconexiuni dintre Kli-uri.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: