Contopeste-te cu ceilalti

Intrebare: Cand ne aflam atat de aproape de conventiile Cabalei, ce incercam sa depasim?  Autoritatea egoului? Sau incercam sa simtim dorinta prietenilor, sa ii facem pe toti sa se simta bine? La ce ar trebui sa ne gandim cand suntem acolo?

Raspuns: Eu personal recomand sa simti starea colectiva cat de mult poti.Nu sapa in interiorul tau, nu-ti face autoanaliza. Oricum nu vei simti sufletul pentru ca nu ai unul, si nimeni altcineva. Sufletul tau este dincolo de tine!

Incearca sa simti starea colectiva, spiritul comun al acestei stari exaltate plina de dorinte pentru unitate, obtinuta de oameni care depun un efort imens si care au si mijloacele, anticipand un astfel de eveniment de luni de zile sau chiar ani, asa ca trebuie sa revelam in aceasta unitate forta superioara a Naturii, forta dragostei si a daruirii – Creatorul. Trebui sa prinzi spiritul colectiv. Si cand incepe sa actioneze in tine, fa singurul si cel mai eficient lucru: pierde-te in acest spirit comun, la fel ca si embrionul in uterul mamei.

Apoi vei incepe sa simti cum aceasta proprietate de a darui incepe sa lucreze treptat in tine, formand si construind organe senzoriale pentru aceasta noua proprietate (sau dimensiune). Acest nou organ de simt nu iti este destinat tie, ci dorintei de a darui, celor pe care ii iubesti.

Daca vrei sa reusesti lasa toate gandurile despre tine si contopeste-te cu spiritul colectiv la aceste conventii. Fructifica fiecare minut pe care il petrecem impreuna.

Din Lectia virtuala 5/29/2011, Fundamentele Kabbalah

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: