Convenţia şi diseminarea

Întrebare: În ce măsură putem vorbi despre diseminare la Convenţie?

Răspuns: Vom vorbi despre diseminare la Convenţie ori de câte ori putem. Unul dintre subiectele incluse în programul planificat este un curs de diseminare şi o discuţie despre munca de diseminare. Este cel mai bine ca acesta să fie ultimul subiect al Convenţiei. Cu aceasta ar trebui sa lasam Convenţia, rezultatul nostru şi modul de a ne adresa lumii. Acest lucru ar trebui să fie discutat ca si concluzie a Convenţiei.

În principiu, ne adunam ca să ne unim unul cu altul, în interiorul nostru, în sensul de a urmări interior unificarea, mai degrabă decât pentru diseminare, expansiune spre exterior. Acesta este obiectivul Convenţiei! Dar ar trebui să ne gândim, de asemenea, la modul în care ne vom extinde ideea, deoarece succesul nostru spiritual depinde de asta.

În principal, intreaga Convenţie va fi destinata interiorului nostru, interiorului dorinţei noastre globale, dar cu toate acestea, ultimul subiect va fi dedicat diseminarii.Subiectul pentru femei va fi tratat separat, incluzand organizaţiile femeilor, precum şi subiectul despre educaţia pentru copii şi adulţi. Acestea sunt toate subiectele care vor fi discutate.

Din lecţia de pe 22/04/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: