Corecție sub influența forțelor externe

615.1Întrebare: Dacă a sosit timpul și în acest stadiu al dezvoltării, întreaga umanitate ar trebui să fie conectată și să simtă, de exemplu, nivelul „38”, dar este conectată la nivelul „36”, atunci sunt activați acești doi pași lipsă și o forță exterioară începe să o corecteze?

Răspuns: Dacă nu lucrăm suficient în interiorul nostru la nivelul senzațiilor, atunci se activează forțe externe care efectuează această muncă, deși, desigur, este de calitate slabă, deoarece este efectuată fără dorința noastră și nu cerem la nivelul nostru, după voia noastră.

Prin urmare, va trebui să trecem printr-o perioadă foarte lungă de suferință, realizându-ne semnificația și corectându-ne. Aceasta este o călătorie foarte proastă și lungă.

Și dacă am înțelege și am ști cum să acționăm pentru a ne apropia unul de celălalt, atunci orice mic impuls negativ din natură ne-ar împinge și ne-ar face toată munca.

Întrebare: Adică, la nivelul forțelor și intențiilor, corectarea poate avea loc într-o fracțiune de secundă și, dacă aceasta se manifestă deja în materia lumii noastre, atunci se poate prelungi ani, sute și chiar mii de ani?

Răspuns: Da, asta vedem în istorie.

KabTV „Stări spirituale” 14.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed