Creați un singur câmp al iubirii

931.02Întrebare: Cabaliștii au o zicală: „El este Unul și Numele Lui, Unul”. Este aceasta o stare sau o lege?

Răspuns: „El este Unul și Numele Său, Unul” înseamnă că Creatorul  se manifestă în numele Său. Și numele Său este o stare în care o mulțime de oameni (un grup de zece sau mai multe) se pot conecta, coordona și consolida între ei în așa fel încât să reprezinte un singur întreg în ceea ce privește dăruirea și susținerea reciprocă. Într-un astfel de câmp unic, forța globală a acestui câmp, numită Creator, se va manifesta.

Creatorul Însuși este ascuns. Acest fenomen nu poate fi detectat, decât prin intermediul senzorului, care este o adunare de oameni conectați într-un mod care să formeze un astfel de câmp în dăruire comună, în iubire comună, într-o bună relație comună. Aceasta este ceea ce se numește: „Un câmp pe care Domnul l-a binecuvântat”. Și apoi El se manifestă în acest câmp.

De exemplu, avem o mulțime de bacterii pe mâini, dar nu le vedem. Și dacă luăm un microscop, le putem vedea. La fel este și aici.

Întrebare: Deci există unele conexiuni între noi, dar ele ne sunt ascunse?

Răspuns: Există conexiuni între oameni, dar aceste conexiuni sunt rele. Ele nu seamănă cu calitatea Creatorului, calitatea dăruirii și a iubirii și, prin urmare Creatorul este ascuns. Îl ascundem cu relațiile noastre greșite.

Întrebare: Prin natura mea, vreau să primesc, am fost creat în acest fel. Și chiar dacă dăruiesc, este pentru a primi. Este această conexiune greșită?

Răspuns: Această conexiune este firească, ne-am născut cu ea. Se numește egoism. Și trebuie să o schimbăm treptat într-o altă conexiune, opusă acesteia.

Întrebare: Și ce ar trebui să fac?

Răspuns: Gândiți-vă la ceilalți și la conexiunea dintre voi, astfel încât această conexiune să fie predominantă, principală, definitorie. Și atunci vom începe să-l simțim pe Creator în ea.
KabTV “Stări Spirituale” 5/25/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: