Creatorul îi va păstra și pe om și pe animal

Natura nu va fi salvată de încercările noastre de a păstra și îmbunătății mediul. Numai Lumina care Reformează poate ajuta, deoarece ea este forța care ne lipsește pentru a echilibra omul din noi și a-l aduce la armonie cu Natura, care este numită Elokim, Creatorul.

Aceași forța care va veni la noi pentru a ne face egali cu Creatorul, va aduce echilibrul părților mineral, vegetal și animal din noi. Vom începe să folosim natura în mod corect, numai atât cât este necesar, pentru că vom simții că nu avem nevoie de mai mult.

Corpul meu animal va simții ca un animal; omul din mine va simții în felul în care trebuie să simtă un om. Înțelepții spun,  Să păstrezi omul și animalul, o Doamne. El ne va salva pe amândoi, nu eu.

Nu știu ce acțiuni materiale vor urma. Poate vom arde mai mulți copaci, cine știe? Trebuie doar să lăsăm Lumina care Reformează să lucreze, să o folosim ca un mijloc. De fapt, ea vine din nivelul superioar și va aduce echilibru în toate părțile naturii, organizându-le conform asemănărilor.

Nu încerca să judeci toate astea în mintea ta. Lasă doar ca Forța Superioară să își facă treaba, invit-o și dorește-ți ca ea să o facă. De fapt, cum putem noi știi cum ar trebui să arate o lume corectată?

Din partea a patra a Lecției zilnice de Cabala 12/21/10, “Pacea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: