Cum putem ajuta Lumina?

Din Lecţia lui Rabash: Este imposibil să se lucreze fără combustibil. O persoană trebuie să primească ceva, ea nu poate munci fără un scop. Astfel, scopul nostru este de a simţi pentru cine lucram.

Oamenii întreaba de multe ori cum pot verifica cat de aproape au ajuns de spiritualitate. Acest lucru este stabilit în mod specific în funcţie de clarificarea pentru cine lucrez. Am avansat dacă am început să acţionez ca şi cum nu sunt împotriva Creatorului, ci langa El, de partea Lui, încercând să-l ajut, sa-L slujesc şi sa lucrez în conformitate cu programul Său.

Mă gândesc cum să dau Luminii posibilitatea de a ma influenţa mai puternic, cum sa ajut Lumina sa intre in toate dorinţele mele mai profund, pentru a le conecta. Simt că sunt sclavul Creatorului, legandu-ma de El tot mai puternic sub influenta Luminii.

În conformitate cu acest semn, este posibil sa simti cum se schimbă o persoana. În locul gândirii: „Eu, eu, eu”, ea acum se ingrijoreaza cu privire la modul de a asista Lumina sa intre in dorinţe şi sa le corecteze.

Din Pregătirea pentru Lecţie 22/04/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed