Cum să scapi de veștile proaste

959Întrebare: Omul este obosit de toate veștile proaste din mass-media de astăzi. Deci, acum există site-uri care prezintă doar vești bune. Ce părere ai despre accesarea site-urilor bune și primirea de vești bune?

Răspuns: Este ca Vysotsky cre a cântat: „Nu ar trebui decât să fim injectați și să adormim”.

Întrebare: A te injecta și a uita. Adică doar veștile bune nu vor ajuta?

Răspuns: Puteți încerca, dar asta se va întâmpla.

Întrebare: Cum ar trebui să fie? Trebuie să verificăm toate aceste vești proaste? Cum pot trăi cu toate acestea?

Răspuns: Trebuie să trăiești bine. Dacă atitudinile sunt corecte, atunci poți întâlni cele mai proaste știri și nu te vor ucide.

Desigur, înțelegi ce este lumea. Dar asta doar dacă ști că trebuie să acționezi pentru a corecta această lume.

Omul ar trebui să se raporteze la lume așa cum i se dă această lume pentru corectare. Este special distorsionată, desfigurată, vopsită în negru.

Și trebuie să facem din această lume un loc mai bun. Și ni s-a dat o forță pentru aceasta, forța superioară a naturii, forța pozitivă, care este absentă în lumea noastră pentru că nu o atragem.

Trebuie să simțim cum funcționează o forță negativă, egoistă, în lumea noastră la toate nivelurile naturii: mineral, vegetal, animal și uman. Această forță egoistă a naturii este declanșată de oameni la cel mai înalt nivel, uman, și de la acest nivel acționează asupra forțelor animate, vegetative și chiar neînsuflețite.

Și dacă o persoană începe să înțeleagă că atunci când în relație corectă cu ceilalți provoacă forța pozitivă a naturii, atunci două forțe se manifestă în lumea noastră și vom vedea rezultatul lor.

Sarcina principală a omului este de a atrage această forță pozitivă a naturii prin faptul că acționează la fel în lumea noastră. Se va gândi la asta. Chiar și un singur gând este suficient: vreau să se manifeste o forță pozitivă în lumea noastră. Dacă noi credem așa, se va manifesta. Și nu este nevoie de nimic altceva.

Cea mai mare putere este puterea gândirii, dorința omului.

Întrebare: Și atunci, când citesc această veste cumplită, rea, ce voi simți?

Răspuns: Că ale apar pentru a evoca forța pozitivă și să echilibrați tot timpul forțele pozitive și negative, nu distrugeți forțele negative, ci atrageți doar forțe pozitive compensatorii.

Și nu este nevoie să distrugeți lumea trecută și să construiți una nouă. Trebuie doar să adăugați bunătate.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 18.02.21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: