Cum sa simtim Lumina Inconjuratoare

Intrebare: Cum putem sa simtim Lumina Inconjuratoare intre noi si influenta ei?

Raspunsul meu: Putem sa o simtim aspirand pe cat posibil sa ne unim intr-o dorinta comuna – vasul pentru Lumina. Lumina vine dintr-o singura sursa, iar noi trebuie sa devenim asemenea ei.

La orice grad dat, atunci cand Creatorul si creatura se unesc ca unul, se face o conexiune si apare o senzatie. Ca urmare, trebuie doar sa dorim sa simtim ca suntem uniti laolalta, iar asta ne va face sa dezvaluim Lumina.

Lumina nu se schimba si nu se transforma; noi o “transformam”, ca sa spunem asa. Noi trezim Lumina, indreptandu-ne catre ea, iar asta ii cauzeaza influenta asupra noastra. Noi ne trezim ca sa o simtim, dar in Lumina in sine nu se schimba nimic. Ca urmare, noi dezvaluim ceea ce exista dintotdeauna. Asta constituie lucrarea noastra.

Pentru o persoana care aspira la Creator, nu exista timpul. O astfel de persoana dezvaluie mereu imagini din ce in ce mai adevarate inaintea sa, dar aceste imagini fara indoiala ca exista deja. Adica, mai intai se dezvaluie in persoana o gena informationala interioara (Reshimo), iar apoi, prin lucrarea sa, persoana transforma aceasta Reshimo intr-o imagine adevarata.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: