Cum Sa Te Salvezi Din Rau

Este necesar sa intelegem ca doua forte opuse, stanga si dreapta, sunt forte ale naturii. Totul vine de la Creator, este impartit in doua si ne controleaza.

Pana nu incerci sa devii similar cu El in linia de mijloc, pentru a construi imaginea Lui in tine, nu vei avea o stare buna. Prin urmare, trebuie sa incerci in mod constant sa devii similar cu Creatorul, in funtie de nivelul tau si de toate dorintele si calitatile care ti-au fost dezvaluite. Tu trebuie sa construiesti o linie de mijloc din tot ceea ce ai primit de la El, din aceste doua “haturi”, doua linii, doi “ingeri”. Atunci vei fi sigur ca ai realizat cu adevarat cea mai buna stare posibila pentru tine, pentru El, pentru voi doi.

In caz contrar nu te poti salva de la nicio nenorocire. Daca nu te pregatesti pe tine insuti din timp pentru linia din mijloc, in treapta urmatoare te asteapta pedepse. Cu toate acestea, in esenta, acestea nu sunt pedepse, ele sunt revelatii ale acelorasi calitati (Kelim) pe care nu le-ai corectat. Ti-a fost data o oportunitate si toate mijloacele sa corectezi aceste calitati si ele au fost revelate in tine, dar tu nu ai reusit sa faci asta. De aceea simti lipsa de corectie ca pe o suferinta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed