Cuvintele înţelepţilor vor fi auzite

Întrebare: Dacă toată lumea care stă la lecţie ar fi întrebata dacă doreşte avansarea rapida spre punctul final, cel mai înalt de dezvoltare, toată lumea ar spune: „Da.” Dar în acelaşi timp, văd că suntem mulţumiţi cu răspunsurile tale. Venim la lecţie cu o dorinta, o nevoie, dar treptat cadem într-o stare de somn. Cum putem fi în permanenţă activi? Cum putem avansa mai repede?

Răspuns: Nu va puteţi menţine dorinta lângă mine. Chiar dacă am o nevoie a mea, în relatie cu voi exist intr-o stare de perfecţiune şi sunt la un nivel mai mare. Din acest motiv, atunci când vă conectaţi la mine, experimentati deasemenea perfecţiunea, ca un copil lângă un adult. Uneori, el cere ceva de la parintii lui, dar, ca o regulă, ei ii dau încredere, un sentiment de siguranta şi el adoarme în braţele părinţilor săi .

Ca sa-ţi spun adevărul, e chiar mai bine pentru mine, atunci când adormi. Este asa pentru ca atunci mai mult intră in tine. Oamenii „atipiti” în timpul lecţiei nu mă deranjează, nu este nevoie să fie întotdeauna „pe jar”. Este scris că „cuvintele înţelepţilor sunt linistitoare.” Şi nu pentru că înţelepţii vorbesc calm. Este pur şi simplu pentru că înţelepciunea lor curge ca apa dintr-un loc in altul şi intră în persoana in mod corect. Deci, nu va faceti griji.

E bine că, uneori, oamenii vin la lecţie cu focul în inimile lor, dar atunci când primesc Lumina care reformeaza, un sentiment de împăcare este mai bun pentru ei.

Din partea a 2-a a Lecţiei zilnice de Cabala 11/12/2011, Zohar-ul

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed