Da Sufletului tau un Cadou Magnific

Intrebare: Te cunosc pe tine si grupul tau numai prin intermediul ecranului televizorului. Mi-e teama sa merg la Congres si ma simt singur intr-o sala plina de lume.  Cum pot sa rezolv aceasta teama?

Raspunsul meu: Aceasta este o intrebare comuna. Oamenii sunt speriati de venirea la Congres si de senzatia de singuratate, intr-o sala plina cu 6.000 de oameni. Nu iti face griji, nu te vei simti singur. Cand o persoana este cu adevarat determinata si urmareste obiectivul, ea chiar nu trebuie sa piarda un Congres. Nu fi descurajat de teama sau de orice alte griji. Pur si simplu inchide ochii si vino. Vei fi inspirat de o astfel de adunare mare de oameni, care au toti acelasi obiectiv comun. Vom asculta, studia si canta impreuna.

Pur si simplu, nu ai nici o alta oportunitate pentru a atinge acest tip de unitate. Este imposibila atingerea acesteia printr-un ecran de televizor. Cu toate acestea, dupa ce a fost atinsa, aceasta unitate va functiona in tine. Apoi, poti reveni la ecranul TV, pentru multe alte luni de studiu.

Trebuie sa fii prezent in toate cele trei zile, deoarece nu este chiar ceva simplu, sa mergi, si sa te conectezi imediat. Este un lucru bun ca esti speriat, pentru ca munca ta se afla in depasirea fricii.

In prima zi, incepi doar sa intri in munca spirituala. Spre mijlocul celei de a doua zile, vom incepe sa simtim conexiunea, caldura si unitatea. O anumita senzatie spirituala incepe sa apara in noi. Este foarte mica, dar e inceputul pregatirii pentru revelatia spirituala. A treia zi aduce anticiparea despartirii, dar unitatea a fost atinsa, chiar daca numai pentru o clipa.

In Lumea Spirituala, un moment este tot ce ai nevoie. Daca, contactul a avut loc, acesta ramane pentru totdeauna. Nimic nu se pierde in Lumea Spirituala. Cand vei reveni la ecranul TV, senzatia pe care ai experimentat-o si contactul pe care l-ai stabilit va continua sa se dezvolte in interiorul tau.

Fiecare trebuie sa vina la Congres, pentru a se simti impreuna cu toti ceilalti. Astfel, vei darui sufletului tau un cadou magnific.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: