Dati-mi inapoi necesitatiile

Mediul inconjurator nu inseamna fetele oamenilor si corpurile lor materiale, ci necesitatea, puterea pe care o primesc de la ei. Si atunci aceasta necessitate devine  a mea, prin conectarea ei cu punctual in inima.

Daca sunt in stare sa primesc de la ei impresia importantei de a daruii a creatorului, al scopului spiritual al necesitatii, atunci am posibilitatea sa trezesc impreuna cu ei puterea luminii care se ascunde acolo in interiorul acestei necesitati.

Si atunci sub influenta luminii, incepe sa se corecteze aceasta necesitate – aceasta inseamna ca in loc sa imi arate reversul fetei spiritualitatii, a calitatii de a daruii, si in ele imi dezvalui viata mea in lumina daruirii. Exact aceasta inseamna dezvaluirea lumii spirituale a Creatorului, creatiei.

De aceea se cheama Creatorul Bore- „vino si vezi”, mai exact tot ce am primit prin acele necesitati pe care le-am adunat din mediul meu inconjurator. Mediul meu inconjurator este propria mea necesitate, privita din prisma reversului, si de aceea pare ca apartine celorlalti oameni.

Am primit aceasta necesitate de la ei, si am inteles ca este propria necesitate, si de aceea doresc sa o reconectez de mine. Dar spiritualitatea este creata in asa fel incat AHP-ul meu (partea inferioara) se afla in GE (partea superioara) al altor oameni. Din acest motiv nu-mi pot primii inapoi AHP-ul meu inainte de a primii GE-ul tuturor celorlalti.

Necesitatile mele receptive se intorc o data cu daruirea straina, mai exact cu necesitatile corectate, inapoi la mine, si le conectez la mine impreuna cu lumina Hassadim care le umple.

Importanta primirii pe care eu am incercat sa o primesc de la mediul inconjurator, sunt Kelim-urile spirituale pregatite, necesitati in care detectez spiritualitatea.

Extras din lectia pe tema „ Entuziasmul despre importanta Creatorului prin Mediul Inconjurator”, 16.03.2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed