De ce ne-a fost dată viaţa?

Întrebare: Aţi spus că, atunci când o persoană “se propagă” în cele cinci lumi, ea se “întinde” peste ele, ca o piele. Este un moment foarte emoţionant şi simţi imediat că nu este doar…

Răspuns: Ar trebui să înţelegeţi că, dacă vă alăturaţi Creatorului, atunci vedeţi ce aţi fost, ca şi cum exista cineva care stătea în faţa voastră şi eraţi în război cu el. Se pare că numai punctul vostru din inimă se conectează la Creator şi tot restul este împotriva voastră, împotriva acestui punct.

Apoi, există numai un război pentru a vă desprinde de voi înşivă. Este ceea ce numim “a se întinde spre Creator”, spre acest sistem.

Întrebare: Deci, se pare că o cădere este o iesire din raza de acoperire prin punctul din inimă.

Răspuns: O cădere este atunci când corpul vostru vă atrage, încă. Totuşi, o ascensiune este atunci când reveniţi şi priviţi totul prin punctul din inimă, din nou a vă apropia de Creator, înainte de a vă retrage…

Astfel, avansând puţin câte puţin înainte şi oprindu-vă, vă identificaţi, vă conectaţi, vă apropiaţi şi aderaţi mai mult la Creator. Este nevoie de ani, dar de aceea ne-a fost dată viaţa.

Din programul kab.tv, “Secretele Cărţii eterne”, 29.04.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: