De la cuvinte la sentimente adevarate

Studiul Cabalei detine o calitate speciala. Lumina, insemnand forta corectiei continuta de cartile Cabaliste, aduce persoana inapoi la sursa.

Lumina este esenta interioara a metodei, si  de aceea stiinta Cabalei este numita partea interna a Torei. Cand o studiem, trezim Lumina interioara ascunsa in studiu, in grup, si in interconectarea noastra. Aceasta forta construieste cu adevarat conectarea dintre noi, aducand schimbarile dorite in fiecare persoana. Ca rezultat, intentia de a darui vine sa inlocuiasca intentia egoista deasupra tuturor celorlalte dorinte.

Impreuna cu grupul, persoana se gandeste constant la starea in care se afla in timpul pregatirilor pentru studiu, si in timpul studiului in sine  el cere schimbari cu ajutorul Luminii care Reformeaza. Asta este tot ce are nevoie. Doar acest mod de pregatire ajunge la libera sa alegere,  la actiunile libere in viata sa in aceasta lume si pe intreaga scara a gradelor spirituale.

De aceea, cel mai bine este sa te concentrezi pe asta cat de mult poti, sa vorbesti cu tine insuti cat de mult posibil, sa discerni astfel toate detaliile astfel incat sa iti devina mai clare si mai sincere. In acest fel ne vor ajuta sa ne detasam de cuvinte si sa ridicam sentimentele si intelegerea interioara. Apoi toate acestea vor avea sta in noi ca o fundatie extrem de importanta a fiintei, singurul lucru de care ar trebui sa avem grija. Tot restul va veni de sine.

Apoi voi vedea cum intreaga mea viata si inteaga viata a lumii graviteaza in jurul acestei axe pentru a aduce pe toti in acest moment decsiv – fiecare persona in conformitate cu radacina sufletului sau, mai multa sau mai putina energie. Scopul Creatorului este sa aduca fiecare persoana in acest punct.

Nu conteaza ce primesc la nastere sau ce am obtinut pana acum, aceasta mi-a fost dat de Sus. Totusi, acum fiind in grup, trebuie sa ma ridic la importanta scopului – daruire si unitate cu Creatorul. Asta se face prin intermediul studiului in mediul adecvat unde cer Lumina, « calitatea miraculoasa ». Daca ne gandim fara incetare la asta, ne intelegem vietile in modul cel mai eficient.

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 2/24/11, Writings of Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: