Deschide calea pentru Lumină

Noi ne conectăm pentru a fi garanţi pentru celălalt, dar spune-mi: Câţi bani aveţi în contul bancar pentru ca să vă doriţi să fiţi garantul meu? Ştiţi câte datorii am, care sunt probleme mele ? Nimeni nu ştie ce se va întâmpla cu mine mâine şi va trebui să acoperiţi asta. Câte milioane aveţi pentru a-mi da tot ceea ce-mi lipseşte ?

Nu sunteţi garant decât dacă construiţi o relaţie cu mine, când vă faceţi griji ca nimic să nu-mi lipsească, când vă deschideţi pentru mine, dar nu fizic. Fizic, niciunul dintre noi nu este capabil să facă ceva. Chiar dacă toate băncile americane vă susţin, nu veţi fi, încă, în măsură să fiţi garantul meu, în nimic. Deci, cum ne putem angaja pentru a fi garanţi unul pentru celălalt ?

Nu există garanţie în nimic, doar pentru a deschide calea pentru Lumină. Voi neutralizaţi ego-ul şi Lumina intră şi modifică atitudinea mea faţă de viaţă. Nu trebuie să-mi arătaţi că aveţi cunoştinţe sau abilitate, o acoperire corporală pentru probleme mele sau lipsuri. Aveţi nevoie doar de a deschide uşa pentru Lumină şi mă opresc brusc să-mi mai fac griji pentru mine.

Tot ceea ce vi se cere este numai să vă comportaţi faţă de mine deasupra ego-ului vostru şi restul va face Lumina. Creatorul va termina această muncă pentru mine dar voi trebuie să o începeţi. Dacă purtaţi un sac greu în spate şi sacul este pe punctul de a cădea de pe umerii voştri, atunci veţi obţine ajutor pentru a-l duce. Totuşi, dacă sacul nu este greu şi nu cade şi voi vă plângeţi că este dificil să-l duceţi, atunci nu vă aşteptaţi la ajutor.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala, 01.10.2013, Shamati 38 “Frica de Dumezeu este comoara lui”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: