Deschide uşa către mâine

Lumea a atins starea de a dori să devină unită! Trebuie să devină unită, datorită revelaţiei dorinţei noastre interioare, dată de chemarea naturii. De aceea mintea noastră începe să se dezvolte şi inventăm lucruri care ne ajută să ne auzim de la distanţă. Aşa a fost inventat radioul acum 150 de ani. Acum doar 150 de ani! Apoi a apărut televiziunea, acum mai puţin de 100 de ani, iar oamenii au inventat cinematograful pentru a crea iluzia mişcării. Apoi, acum circa 25 de ani, am ajuns la dezvoltarea conexiunii prin Internet.

Toate acestea sunt rezultatul dorinţelor noastre care se dezvoltă şi cer o mai mare integrare şi unitate între noi. Această dorinţă se dezvoltă şi nu o putem opri. Ea cere o interconexiune constantă, neîncetată şi universală, 24 de ore din 24, în toată lumea.

Acum 200 de ani, omul călătorea undeva şi apoi se întorcea. În timpul absenţei lui, de exemplu, nu ştia ce se întâmplă acasă. Astăzi însă, asta este imposibil! În plus, cărţile au dispărut. Durează prea mult pentru cineva să le scrie, tipărească şi să le trimită şi apoi pe altcineva să le citească… Ziarele, ştirile şi totul se va întâmpla la viteza luminii, la viteza conexiunii electronice. Toate acestea sunt produse de nevoia de a ne corecta!

Natura noastră se descoperă ca un sistem integral, singular, care ne forţează să fim conectaţi împreună. Ce se întâmplă într-un loc este imediat continuat în altul şi totul în jur pare a se inflama, aprinde. Cine aruncă chibritul care aprinde întreaga lume? Nimeni! Se întâmplă pentru că noi suntem conectaţi unul cu celălalt în dorinţele noastre interioare.

Dacă compari începutul anului cu sfârşitul său, vei vedea întreaga lumea interconectată complet. De fapt, noi trebuie să avansăm către corecţia generală, să devenim ca un singur om cu o singură inimă, să atingem starea în care suntem în lumea Infinitului, să revelăm singura forţa de conexiune dintre noi.

De aceea trebuie să ne dezvoltăm în acest mod televiziunea de Cabala, precum şi resursele Internet, ca să fie cât mai interactive şi transmise în direct. Trebuie să aibă loc transmisii în direct şi oamenii trebui să se apeleze unul pe celălalt din toată lumea, în toate limbile, astfel încât nimeni să nu simtă nicio separarea sau diferenţă. Mai bine ca asta să se întâmple „live”, decât să fie înregistrate şi luate din arhivă. În acest fel, informaţia nu va fi percepută ca „moartă” şi toată lumea o va simţii ca fiind în viaţă! Dorinţele voastre trăiesc în prezent şi nu mai percep ce aţi făcut ieri. S-au schimbat, iar voi încercaţi să le vindeţi ceva care este deja mort.

Oamenii vor simţii asta atât de acut încât nu vor mai fi în stare să urmărească filmele! Veţi simţii că nu mai sunteţi impresionaţi de un film care de obicei vă încântau, sau vă făceau să plângeţi. Veţi vedea că asta nu vă va mai afecta deoarece a fost filmat cu câteva luni înainte, deci nu mai trăieşte! Totul trebuie să se întâmple chiar în acest moment. Eu vă dăruiesc senzaţiile mele, în timp ce forma externă care ne ajută să fim conectaţi virtual unul cu celălalt este doar un mijloc pentru a obţine conexiune internă de la inimă la inimă! Dacă am face lucrurile în acest fel, am obţine succesul în diseminarea ştiinţei Cabala!

La asta tânjeşte întreaga lume. Nici măcar nu ştie asta încă, dar este exact ceea ce doresc. O persoană începe să înţeleagă asta şi ştie cum să spună din inimă lucrurile corecte către lume, cum să spună lumii lucrurile la care aspiră, şi face asta într-un fel care nu este de actualitate numai astăzi ci, într-o oarecare măsură şi mâine – acea persoană deschide uşa către mâine!

Din lecţia săptămânala a unei porţiuni din Tora 2/10/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: