Dezvăluind adevărul naturii

214Întrebare: Cum este posibil ca cei puternici și cei slabi să se realizeze pe sine în același mod, în timpul nostru?

Răspuns: Numai prin dezvăluirea sistemului general al interacțiunii noastre prin atingerea înțelepciunii Cabalei. Astăzi, dacă dezvăluim omenirii sistemul în care existăm, ca în filmele de știință-ficțiune, brusc are loc un Boom!, și se descoperă că te afli într-un spațiu care te afectează și se dovedește că ești sub influența unor forțe care te rețin și nu îți permit să te grăbești nicăieri, apoi din acest moment încolo vom deveni copii buni.

Comentariu: Dar încă nu vedem acest sistem de forțe.

Răspunsul meu: Pentru a face acest lucru, trebuie să difuzăm Cabala pentru a dezvălui acest sistem cu ajutorul său. O persoană care studiază Cabala începe brusc să o simtă și simțind-o, devine diferită.

Aici nu există măsuri coercitive, nu există iluzii sau misticism. El începe să vadă forțele care stau în spatele materiei, o organizează, o ține și ne conectează. Văzând clar acest sistem de forțe, el involuntar se comportă corect , în conformitate cu natura. Nu este vorba despre faptul că un politician a inventat ceva, apoi altul, sau că cineva a sugerat ceva sau altceva care i se pare cuiva astăzi.

Trebuie să dezvăluim adevărul naturii și de acolo vom afla de ce suntem creați în acest fel, fiecare cu anumite proprietăți și anumit fond, de ce fiecare ar trebui să se realizeze în mod optim într-un anumit mod și nu într-un alt mod. Atunci toată lumea va fi fericită.

From KabTV’s “Close-Up”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: