Dobandind fortele care imi lipsesc

Intrebare: Cum pot sa-mi exprim iubirea mea catre prieteni daca eu nu exist inca in lumea spirituala?

Raspuns: Trebuie sa arati tuturor cat de ascutit percepi tu totul, cat de ferm esti in aspiratiile tale de a atinge spiritualitatea, cat de dispus esti de a participa in munca de diseminare a Kabbalah, cat de pregatit esti pentru a te uni cu prietenii si a-i iubi, asta este, cat de mult efort pui in asta.

Trebuie sa fii un exemplu deschis si asta ii va trezi pe ceilalti. In acest fel ne comportam cu copiii nostri in aceasta lume: Suntem continuu un exemplu pentru ei si le solicitam sa actioneze. Daca dorim ca un copil sa ne zambeasca, ii zambim.

In acelasi fel trebuie sa actionam in relatia cu un prieten. Daca fac ceva pentru el, in urmatorul moment voi fi inspirat de reactia lui. Chiar daca joc inspiratia mea fata de spiritualitate, il pun pe foc si el se trezeste. Intre timp, inspiratia lui se trezeste cu adevarat in mine.

Pornesc cu o deceptie si prin ea devin inspirat cu adevarat. Construiesc mediul inconjurator pentru mine pentru a-mi asuma dorintele lui ca o lege pentru mine. Influentez mediul tot timpul, demonstrandu-mi iubirea fata de prieteni, importanta scopului si disponibilitatea de a ma anula. Ca raspuns, primesc de la ei toate componentele care ma ajuta sa-l dobandesc pe Creator. Primesc de atatea ori mai mult din aceste componente cu cat mai multe persoane sunt in grup. Grupul imi furnizeaza fotele corectate care mie imi lipsesc.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Kabbalah 23.05.10, Articolul Importanta iubirii prietenilor

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: