Dorinta Creatorului este ca noi sa ne alaturam si sa ne unim cu El

Cel mai bun mijloc de avansare spirituala este prin diseminarea cunoasterii kabaliste. La urma urmei, acesta este modul in care, fara indoiala, realizam dorinta Creatorului.

Creatorul vrea ca toate creatiile sale sa se uneasca, ca unul, pentru a veni in adeziune cu El. O dorinta comuna, care a fost impartita, sparta, imprastiata si sfaramata in miliarde de parti trebuie sa se impreuneze dincolo de aceasta separare, sa devina inca o data intreaga si sa se uneasca cu Creatorul. Acesta este obiectivul creatiei si dorinta Creatorului.

Daca actiunile noastre sunt indreptate in directia conexiunii si daca diseminam stiinta Kabbalei ca singur mijloc care duce la acest obiectiv, atunci atragem Lumina Inconjuratoare asupra noastra. Aceasta Lumina, pe care o primim atunci cand ne indreptam catre conexiune, este de cateva ori mai puternica decat cea pe care am fi putut sa o primim de unii singuri.

Avand cunostinta de aceasta oportunitate minunata, chemam oamenii sa disemineze. Daca fiecare persoana participa la aceasta actiune, forta Luminii pe care o atragem va fi multiplicata de mai multe ori si ne va fi de folos noua, tuturor.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed