Dovedeste ca esti un erou!

Dupa Mega Congresul de Cabala, foarte multi se plang ca experimenteaza senzatii de ingreunare (coplesire) si impietrire a inimii. Acesta este Faraonul, egoismul nostru care se trezeste in noi. Daca acum noi folosim puterea pe care am primit-o la Congres pentru a corecta aceasta senzatie de ingreunare care ne cuprinde, acest lucru ne va folosi!

Trebuie sa ne raportam la intreaga realitate ca la un tot. Atat ascensiunile cat si coborarile sunt stadii ale aceleiasi cai. Avansarea este imposibila fara actiunea acestor doua forte una asupra celeilalte. Starea de agitatie (excitatie) nu este inca avansare. Aceasta, inca nu este un pas inainte ci doar forta primita de Sus. Dupa aceea, noi trebuie sa realizam asta jos.

Daca primiti aceasta forta si nu vreti sa o realizati, semanati cu un tub infundat care este presat din interior si nu doreste sa treaca aceasta presiune mai departe.  Data viitoare, nu veti primi nimic! Veti fi fortat sa parasiti aceasta cale, si altcineva va fi ales de Sus pentru aceasta misiune.

Ar trebui sa intelegem ca am primit o forta, care nu se realizeaza prin ea insasi. Este datoria noastra sa ne continuam munca, cu aceasta forta prin noi insine, Daca nu folositi orice va este dat, nu veti mai primi nicio forta aditionala si veti deveni din ce in ce mai pasivi.

Si, dimpotriva, oricine va investi acum rapid toate fortele pentru raspandirea Cabalei va simti cum va primi din ce in ce mai mult de Sus. Trebuie sa deschidem conducta si sa lasam energia sa curga liber prin ea!

Din partea 4 Lectia zilnica de Cabala, 4.08.10, Introducere la Cartea Panim Meirot uMasbirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: