Echivalența conștientă de formă cu Creatorul

610.2Comentariu: Când o persoană este angajată în crearea inteligenței artificiale, încearcă să repete unele procese pe care Însuși Creatorul i le-a făcut.

Răspunsul meu: întreaga noastră viață este practic o echivalență subconștientă cu Creatorul. Încercăm așa sau așa, deși nu suntem conștienți de asta. Astfel, El ne învață, ca pe niște copii mici, prin mici recompense și pedepse.

Atunci această cale devine conștientă când vreau să fiu ca El în mod conștient. Acest lucru este deja dincolo de conștiința mea și de mintea mea pământească. Încep să mă explorez cu adevărat pe mine însumi, dar în principiu, tocmai echivalența mea cu  Creatorul, în ce anume sunt echivalent cu El.

Întreaga natură este o reflectare a Creatorului, o reflectare a forței de dăruire. Suntem creați intenționat ca o calitate a primirii pentru a putea face față contradicțiilor, diferențelor de alb-negru și pentru a începe să ne desluşim cu precizie pe noi înșine. Atunci apare mintea noastră.

Cu alte cuvinte, linia de mijloc pe care o construim din opoziție și echivalența noastră cu Creatorul este realizarea noastră.

KabTV “întâlniri cu Cabala” 1/3/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: