Eforturi insuficiente

Întrebare: Ce trebuie să fac dacă „am făcut eforturi şi nu a găsit”?

Răspuns: Este imposibil pentru cineva sa „depună eforturi şi sa nu găseasca”. Dacă ai depus eforturi şi nu ai găsit în această zi, înseamnă că nu sunt depuse suficiente eforturi. Este imposibil altfel.

Dar totul este in fata ta! E ca şi cum ochii tai au fost orbiti şi ai fost plasat într-o cameră care are o masa cu diferite feluri de mancare rafinate. Si ti-e foame şi trebuie să le cauti!

Dar aceasta masa este aici! Poti merge în jurul acestei camere oricum iti place, nu e nimeni să-ti stea în cale, şi nimeni nu va lua masa cu mancare. Înseamna ca totul depinde de eforturile tale!

Prin urmare, este imposibil pentru tine să „depui eforturi şi să nu găsesti!” Acest lucru înseamnă că există încă locuri în camera în care nu ai ajuns. Şi probabil ca tu te roteşti în acelaşi loc, până când vei deveni în cele din urmă mai inteligent şi vei înţelege că trebuie să cauti sistematic şi să verifici în fiecare direcţie.

Apoi încerci să găsesti soluţia la această problemă, în orice mod. Dar nu e nici o îndoială că totul este deja în faţa ta.

Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 7/12/11, Shamati

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: