Egalitatea intr-o familie globala

Toate sufletele sunt interconectate şi distribuite în diferite niveluri ale naturii: mineral (S), vegetativ (V), animal (A), uman (H), şi spiritual (S). Sufletele care s-au corectat sunt la nivel spiritual. Cele la nivel uman au un „punct în inimă” şi aspiră la spiritualitate. Restul, nu.

Posibil, restul de suflete nu au nevoie de o astfel de avansare. Dacă un punct în inimă se trezeşte în om, el sau ea urcă în sus, dar acestea vor fi cazuri speciale, excepţionale. În general, sufletele nu fac obiectul unor astfel de modificări cardinale.

Aceasta înseamnă că noi nu ar trebui să cerem umanităţii să adopte structura societăţilor dezvoltate. De aceea este greu pentru noi să credem pe Baal HaSulam, care scrie că toţi oamenii au devenit deja o familie şi umanitatea este gata sa se inalte spiritual. Cu toate acestea, asa este.

O mică parte din creier de marimea unui milimetru patrat conduce peste intreg corpul. În mod similar, o mică parte a omenirii trebuie s-o guverneze, conectandu-o cu Creatorul. Din această parte, toată lumea va primi corecţia într-o formă pasivă care corespunde tipului lor de suflete.

Nimic nu ar trebui să fie făcut in legatura cu asta. Nu egaliza pe toata lumea în conformitate cu modelul democratic. Acestia vor fi egali atunci fiecare va deveni corectat,  în funcţie de potenţialul lui egoist, Reshimo-ul lui(gena informaţionala). Apoi, toată lumea va deveni un singur „trup”, cu toate acestea, 90% din acest „corp” va fi „carne”, „oase”, „muschii”, „tendoane,” şi aşa mai departe.

Câte organe importante are un organism? Cât de mult este alocat pentru creier? Ce parte a creierului reprezinta o persoană în sine? Este o mică parte, un „microprocesor,” nu mai mult.
Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 3/21/2011 privind Principiile Educatiei Globale

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed