Egalitatea spirituala

Exista multi oameni in lumea noastra care nu au nicio idee cum functioneaza aceasta. Nu sunt constienti de structura sistemului social si guvernamental, legea naturii, miscarea orbitala a planetelor si diferitele conexiuni care exista intre oameni. Oamenii pot trai o viata foarte simpla, cunoscand doar ceea ce este necesar traiului zilnic si fara sa arda de dorinta de a sti mai mult despre cum functioneaza lumea.

In contrast, in lumea noastra, unii oameni sunt mult mai interesati si curiosi sa afle mai mult si ei cerceteaza sistemul care opereaza asupra lumii.

Este la fel si despre existenta spirituala. Nu toti oamenii care obtin perceptie spirituala incearca sa sape mai adanc in ea. Ei sunt limitati in mod natural prin radacina sufletului, care nu cere nimic mai mult decat nivelul sau. Cu alte cuvinte, isi indeplineste functia in locul stabilit si nu se cere nimic mai mult.

Radacina sufletului cere mai mult de la altii care sunt meniti sa cerceteze Lumea Spirituala. Acestia sunt Kabalistii. Asemenea oamenilor de stiinta care examineaza lumea noastra, Kabalistii investigheaza in detaliu intregul sistem al Lumii Spirituale. Kabalistii sunt meniti sa ajunga la o implinire si o perceptie  spirituala completa. Asta este in concordanta cu radacina sufletului lor, care obliga Kabalistii sa-i includa pe toti in ei si sa cerceteze toate detaliile din Lumea Spirituala prin sinteza si analiza pentru a-si corecta sufletele. Este o masura in care sufletul cuiva cere corectie, pentru ca realitatea generala sa fie perceputa prin acea persoana.

Si este gradul la care cineva se corecteaza pe sine, prin care el este judecat. Daca cineva este corectat 100%, atunci acesta este echivalent cu marii Kabalisti si este egal cu ei in toate modurile. In spiritualitate nu exista impartire a oamenilor prin importanti si neimportanti. Conteaza doar daca cineva a facut ceea ce s-a cerut de la el.

Spiritualitatea este o lume a altruismului. Abordarea este putin diferita fata de ceea ce suntem noi obisnuiti; o persoana intra in spiritualitate, priveste inapoi si realizeaza ca nu a facut nimic! Nu a ramas nimic din ceea ce a luptat candva sa aiba sau din actiunile pe care le-a intreprins. Astfel, persoana va fi inconjurata doar de altruism pur.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: