Eu, Grupul, Creatorul

624.07Întrebare: A cere de la Creator înseamnă a cere de la prieteni?

Răspuns: Nu. A cere de la Creator și a cere de la prieteni nu este același lucru. Creatorul nu este un prieten. Noi spunem: „Eu, grupul, Creatorul”, ceea ce înseamnă că trebuie să conectez acești trei parametri și să încerc să văd că sunt interdependenți.

Imaginează-ți că, așa cum stabilești relații cu prietenii, stabilești și o relație cu Creatorul. Ai nevoie de forța de dăruire pentru a stabili relații corecte cu prietenii, iar eu îi cer Creatorului această forță.

În primul rând, trebuie să mă conectez la Creator, dar nu am puterea să o fac, așa că mă întorc la Creator (1) pentru a primi puterea de conectare (2) de la El.

Nu contează cum mă întorc la Creator, dar am nevoie de această forță pentru a mă conecta cu prietenii, pentru că fără ea nu voi putea stabili nicio conexiune cu ei. Sunt un individualist și nu vreau să am nicio legătură cu nimeni. Oamenii care ajung la înțelepciunea Cabala sunt individualiști absoluți.

Cererea mea către Creator este să primesc de la El puterea de a mă uni cu grupul (3). Cu această putere mă întorc către grup, primesc influența acestuia și astfel îl găsesc pe Creator. Așa funcționează (linia verde din desen).

Mai întâi îl folosesc pe Creator pentru a avea puterea de a mă conecta, iar apoi îl descopăr deja ca fiind Creatorul.

Din „Fundamentele Cabalei” de la KabTV 2/13/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: