Exista un depozit pe numele tau, care te asteapta

Creatorul a creat doar o stare: o dorinta plina de Lumina numita Lumea Infinitului. Suntem in Infinit, dar nu simtim adevarata noastra stare. Asta pentru ca dorintele noastre au fost in mod deliberat corupte, si acum simtim acest defect in noi. Cu alte cuvinte, simtim o Lume a Infinitului corupta, a carei intreaga dorinta uriasa a fost impartita intr-un numar infinit de parti, si fiecare parte a fost impartita in 613 alte dorinte. Defectul este acela ca intentia de a da a fost inlocuita cu o intentie egoista, de dragul de sine, de a se implini si de a avea grija de el insusi, in loc sa se uneasca.

Pentru a corecta aceste 613 dorinte particulare, inseamna sa auzi instructiunile Lui si toate cele  613 recomandari pentru obtinerea starii corectate. Cand vom atinge corectarea inlocuind actuala noastra intentie egoista, cu una de daruire, vom dezvalui Lumina, care implineste dorinta noastra corectata in Lumea Infinitului. Este ca si cum ne intoarcem la Infinit, revenim la constienta si primim toata Lumina care umple dorintele noastre corectate asa cum a fost totdeauna prezente, ca un depozit ascuns si secret.

Revenim la starea buna in care am fost tot timpul, dar nu am observat placerea care ne implinea, pentru ca era placerea daruirii. Totusi, eram directionati si acordati la lungimea de unda a primirii. Din aceasta cauza, simteam doar o mica, forta de sustinere a vietii, care ne-a fost data pentru a reveni la starea corectata, in locul unei imense placeri depline.

Astfel, vom efectua cele 613 recomandari pentru a corecta cele 613 dorinte ale noastre, pentru a primi in ele cele 613 Lumini si atingand prin aceasta Finala Corectare. Totusi, aceasta stare finala exista deja si asteapta sa o simtim in intentiile noastre de daruire. De aceea, aceste 613 porunci sunt numite Pkudin (de la cuvantul Pikadon care inseamna depozit). Este depozitul in care a fost depzitat de catre Creator, in numele nostru, inca de la inceput si asteapta corectia noastra.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala, 12.07.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: