Femeile sunt cheia succesului

Am auzit de la femei cǎ discutǎ despre: „Cum putem pune presiune asupra bǎrbaţilor.” Eu cred că femeile nu ar trebui sǎ preseze ci sǎ ajute, nu cu ajutorul cuvintelor, ci cu dorința lor și chiar  cu o tăcere amenințătoare.

În general, un grup puternic de femei este cheia succesului. Acesta stabilizează grupul bǎrbaţilor, la fel cum soţia şi casa stabilizeazǎ bǎrbatul și el nu va fugi, înţelegând cum  trebuie să treacă prin viață. Aceasta este o „apǎsare” bunǎ pentru el. Este utilǎ, obligatorie şi necesarǎ.

Această completare este foarte emoţionalǎ în toate cazurile. Nu avem nicio idee câtǎ nevoie are de această completare un Cabalist. Acesta este motivul pentru care sfǎtuiesc bărbații singuri sǎ rezolve rapid această problemă. Ea nu perturbǎ femeile necǎsǎtorite, deși, în cazul în care este posibil … dar pentru bărbați, este o datorie.

Şi spun acest lucru cu toată seriozitatea. Este de dorit, este chiar oportun pentru cei care doresc să avanseze sǎ-şi întemeieze o familie. Acest lucru stabilizează un bǎrbat, îl ajută. Da, el primeşte o sarcină în plus, dar această sarcină este necesară. Aceasta este una dintre acele sarcini pe care le luaţi asupra voastrǎ şi datoritǎ cǎrora mergeţi mai departe. Deci, luaţi asta în serios.

Acum, iatǎ câteva cuvinte despre interacțiunea dintre bărbați și grupul femeilor. Grupul femeilor ajută; grupul femeilor efectuează aceleași acțiuni în rând cu bărbații. Grupul poate participa la aproape toate evenimentele în așa fel încât să nu interfereze cu bǎrbaţii și sǎ nu-i deranjeze. Deci, este mai bine să nu se amestece în aceeași cameră și sǎ fie împreună în cercuri; nu suntem interesați ce se întâmplă în spatele nostru.

Grupurile femeilor ar trebui să fie feminine. În grupul femeilor, pe lângă întrebările obișnuite, ar trebui sǎ se ridice întrebǎri precise: „Cum ne putem ajuta bǎrbaţii astfel încât sǎ simtǎ o mai mare responsabilitate în a se conecta unii cu alţii?”

Îmi amintesc cuvintele soției mele, ea mi-a spus despre asta și am fost uimit: De unde i-o fi venit! În acel moment eu nu aveam aceastǎ idee. I-am spus despre problemele curente, și ea a spus: „Trebuie să vă conectați unul cu altul cu o putere nouă.” Nu am urmat aceastǎ concluzie, iar apoi am auzit o voce de sus. Acest lucru vine de la Creator exact prin intermediul femeilor și, prin urmare, trebuie cu adevǎrat sǎ le ascultǎm.

Este important sǎ construim o relație cu lumea și o comunicare corectă între partea bǎrbaţilor şi cea a femeilor în fiecare grup: familia, grupul femeilor, grupul bǎrbaţilor şi umanitatea.

Din  Congresul de la Kharkov “Să ne unim ca să urcăm” 8/18/12, Lecția 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: