Gândiţi-vă la ceea ce va rămâne din voi

Trebuie să căutaţi cele mai bune sisteme, prin voi înşivă, pentru a vă reaminti reciproc, că toate activităţile noastre sunt efectuate numai pentru plăcerea Creatorului. Dar, trebuie să începeţi să simţiţi asta plecând din interiorul materialului ca şi cum brusc, aerul se îngroaşă şi puteţi „înţelege” forţele care operează în voi, „umplerea” care umple spaţiile dintre voi.

Suntem în interiorul creaţiei şi singura diferenţă este măsura realizării conexiunii între părţile sale pe care le vedeţi şi le simţiţi acum. În această imagine întreagă, care este cuprinsă prin cele cinci simţuri, un singur plus este absent şi este legătura dintre toate părţile sale, conexiunea care uneşte totul şi transferă toată informaţia emoţională şi intelecutală.

Acest câmp care se dezvăluie în conexiunea dintre noi este numit lumea superioară, care conectează toate particulele care sunt resimţite de către noi. Şi Creatorul este Lumina generală, Lumina de NRNHY (Nefesh, Ruach, Neshama, Haya, Yechida)pe care o descoperim, care este ca un curent electric ce trece prin reţea. Dar, programul care ni se dezvăluie este deja Creatorul.

Există tot felul de semnale, „curent electric” care circulă între părţi, tot soiul de procese individuale care, în timp, aparţin toate, sistemului în sine, Luminii de NRNHY. Şi, elementul care le leagă – gândul general care transmite acest sistem, care menţine tot acest material şi care-l conduce, este Creatorul.

Dar totul se dezvăluie în această lume. Astfel, este spus că înţelepciunea Cabala este sistemul revelării Creatorului, creaturilor din această lume, printre părţile cu care acum am ajuns să fim în contact. Corpul fizic moare şi, dacă nu sunteţi inclus în acest sistem, atunci nu mai rămâne nimic din voi, numai Reshimot (gene informaţionale) care nu s-au realizat. Luaţi asta în considerare!

Din pregătirea cursului zilnic de Cabala, 26.08.2013

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed