Garanţia noastră este transmiterea

Unii oameni cred că dacă ascultă lecţiile noastre, citesc blog-ul meu, şi schimba e-mailuri, iau parte la dezvoltarea generală. De fapt nu există nicio participare practica aici.

Cu cat mai mult răspânditi mesajul nostru în lume, cu atât mai mult avansati. Nu uitati asta. Dacă nu diseminati, stati nemiscati, nu avansati. Deci, calculati-va acţiunile, la sfârşitul zilei:  Ati facut ceva sau nu? Numai acţiunile concrete pot fi măsurate. Nu va asteptati ca altcineva să le facă pentru voi.

A  fi membru al Bnei Baruch înseamnă să transmiti înţelepciunea Cabalei sau mesajul Arvut (garanţie reciprocă), sa faci munca de transmitere efectivă şi sa fii capabil sa aduci numere şi rapoarte pe care le poti prezenta. Dar dacă descarci pur şi simplu o lecţie, este lipsit de valoare.

La convenţie am realizat punctul de legatura. Am atins aceasta datorită faptului că toată lumea cere acest lucru de la noi. Întrebarea este dacă noi suntem gata să răspundem cererii sale? Putem s-o conducem înainte şi sa-i dam metoda de corecţie şi conectare? Putem avansa doar prin împlinirea acestei misiuni şi în niciun alt mod.

Scopul creaţiei cheama întreaga lume sa avanseze, nu numai pe noi. Noi suntem mijloacele pentru dezvoltarea generală. Daca mijloacele îşi îndeplinesc misiunea, atunci este bine, şi apoi, deasemenea, avanseaza, cu oricine altcineva. Dacă nu, alte mijloace vor fi gasite. Nu există nicio garanţie.

Uită-te la grupurile care nu disemineaza, sau pentru a fi mai precis, la ceea ce a rămas din ele. Cum puteţi avansa fără a îndeplini sfaturile Cabaliştilor care au atins legile creaţiei? Aceasta nu este doar moftul meu, este scris în surse.

Asa ca fiti atenti la faptul că vă aflaţi în urma în transmitere în comparatie cu progresul lumii şi că încă cautati diferite scuze. Dar nu există scuze aici. Vorbim despre acţiuni concrete care nu au nimic de-a face cu starea prezenta a unei persoane, cu suişurile şi coborâşurile sale.

Deci, nu aşteptaţi dupa iniţiativele grupului central. Dacă doriţi să avansati, aceasta este calea.

Până acum ni s-a dat şansa de a avansa, dar viitorul nu este garantat deloc. Avansam numai datorită transmiterii. Aceasta este garanţia noastră. Deci, la sfârşitul fiecărei zile, avem nevoie să examinam în mod clar: Ce am făcut pentru lume azi? La urma urmei, lumea are nevoie de acest lucru, iar Creatorul a aranjat totul astfel: Intelepciunea Cabalei mi-a fost dezvaluita doar pentru ca eu s-o diseminez altor persoane, într-un fel sau altul. Eu sunt adaptorul, legatura. În caz contrar, nimic nu va iesi din asta.

Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 12/12/2011, Scrieri de Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed