Haideți să îi deșteptăm

Nu putem apărea în fața maselor cu mesajul nostru spiritual. Nu lor le este destinat. Din contra, ei nu trebuie să se conecteze la el pentru că altfel voi le veți părea deja corupți. Scopul vostru este opus față de mase. Este scris despre asta, Opinia Toriei este contrară opiniei profanilor.

Până acum am făcut destulă diseminare a științei Cabala celor cu punctul în inimă din toată lumea, în diferite limbi. Oricine are un punct în inimă va fi capabil să ne găsească.

Acum, problema noastră este de a educa umanitatea ca întreg. Acesta este începutul corecției generale. Până acum am diseminat Cabala oamenilor numiți Israel, pentru a-i aduna din lumea întreaga. Dar acum a venit tipul despre care scria Baal HaSulam în articolul Cornul lui Messia: să diseminăm știința Cabala națiunilor. Și în prima etapă, asta înseamnă să o facem fără a menționa numele Cabala.

Trebuie să aducem oamenii la o nouă înțelegere și senzație, care le va permite, în etapa următoare, să fie de acord cu ceea ce știința Cabala spune despre asta. Haideți să îi deșteptăm puțin. Rambam spunea că esența trebuie să fie revelată în mod gradual femeilor, copiilor și sclavilor. Și noi acționăm conform cu ceea ce acest mare Cabalist a scris.

Din partea a patra a lecției zilnice de Cabala 4/8/11, “Libertatea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed