Iesi Din Visul Acestei Lumi Folosind Cartea Zohar

Nu vom fi in stare sa descoperim lumea spirituala fara studiul Cartii Zohar. Asta pentru ca, aceasta carte este asa de puternica si capabila sa accelereze dezvoltarea noastra atat de mult, incat, in loc sa mergem pe picioarele noastre sau calare pe un cal, vom zbura cu un avion. Mai mult, fara ea, vom fi incapabili, pur si simplu, sa ne concentram pe realitatea interna, spirituala si vom vedea doar ecranul extern care ne prezinta aceasta lume materiala, iluzorie.

Nu vom putea niciodata sa trecem de acest ecran si sa descoperim fortele ce opereaza dincolo de el, proiectand acest film (aceasta lume); sau sa trecem chiar mai departe, trecand si de aceste forte si calitati pana la raza de Lumina, proiectorul; si chiar mai departe – pana la Creator, sursa tuturor fortelor, calitatilor si mijloacelor.

Cum este posibil sa trecem de la imaginea externa a fortelor, la gandurile Creatorului, intentiilor si actiunilor raportate la noi, cu scopul de a intelege de ce El ne prezinta acest film? Ce vrea El sa ne spuna prezentandu-ne toate aceste animale, oameni si tot ce se intampla in lumea noastra? De ce El ne da senzatia vietii noastre, ca si cum am avea un trecut, un timp cand ne-am nascut, o viata prezenta si sentimentul ca, eventual, o sa murim, fiind inconjurati, intre timp, de o lume intreaga si de alti oameni. De ce vrea El ca noi sa vedem acest vis?

Mi se spune ca toata viata mea de astazi nu este reala! Vreau sa ies din aceassta viata si sa ajung la adevar si sa aflu: ce anume vrea El? De ce El m-a legat cu sfori si ma controleaza ca pe o papusa, facand sa para ca sunt viu? De ce face El totul in acest fel, si cine este El? Si ce urmeaza?

Aceste intrebari ma vor conduce la adevar.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed