Imaginea finala

Noi nu stim in avans ce si cum sa corectam, cum san e integram pe noi insine in sistemul creat in lumea Infinitatii. In fond, Creatorul doreste pentru noi sa fim independenti astfel incat o persoana sa afle formula corecta a integrarii reciproce prin propriile eforturi si propria experienta.

Asemeni copiilor mici, noi incercam sa conectam partile separate, sa le punem alaturi, si apoi sa le separam din nou. Corectia si spargerea se inlocuiesc una pe alta, si datorita acestor eforturi noi ne apropiem de intelegerea care ne va asigura succesul.

Totul intr-unul, se asteapta patru lucruri de la noi pentru ca dorinta noastra de a primi consta in patru niveluri ale grosimii Aviut. La fiecare dintre acestea, vom incerca sa ne adunam, sa ne descoperim incapacitatea de a face asta, si sa dezasambalm partile pentru a incepe iar. Intelepciunea vine cu experimentarea erorilor : Intai trebuie sa descoperim intreaga adancime a  spargerii si urii dintre noi, si apoi vom incepe sa intelegem ce sa facem cu acestea.

Astazi, ne confruntam cu ultima, a patra incercare. Trebuie sa gasim metoda de corectare potrivita pentru noi. Insa de data aceasta, intregul sistem global este parte a acestui proces, si trebuie sa realizam metoada la nivel global.

Astazi, noi ne unificam peste enormul egoism, peste abisul adand al spargerii, urii si espingerii. In aceeasi masura, noi descoperim puterea metodei care ne ingaduie sa ne unim impreuna pe calea fortei care a fost implantata in Natura si care tine impreuna toate aceste parti sparte.

Nu noi suntem aceia care vor alipi partile una alteia. Munca noastra este numai in pregatirea pentru aceasta si discernerea metodelor asamblarii, locul fiecarei parti, si forma integrarii corecte in intregul colectiv.

Munca noastra a inceput deja. Aceasta munca este unica, si duce o persoana catre o evolutie fara precedent. Este o adevarata provocare.

Din partea 1  Lectia zilnica de Cabala 08.10.2010 , Shamati, Paragraful 161

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: