Importanta Lectiei Zilnice de Cabala

O persoana nu poate avansa in spiritualitate fara participarea la lectiile zilnice de Cabala. Aceia care nu pot vedea intreaga serie se pot uita la una din partile ei.

Sunt persoane care prefera prima parte a lectiei care include articolele lui Rabash si cea de-a doua parte, Cartea Zohar. Altii prefera partea a treia a lectiei, Studiul celor Zece Sefirot. Partea a patra este generala, unde analizam problemele lumii, educatia si tot restul.. Fiecare dintre voi ar trebui sa aleaga partea cea mai convenabila, desi recomand sa fie schimbate tot timpul.

Poate este dificil pentru voi sa fiti prezenti la cele trei ore ale lectiei, care includ toate partile. Dar astazi exista o gama larga de dispozitive de comunicare prin care puteti inregistra lectiile sau le puteti asculta la radio. Site-ul nostru de Internet este constant  actualizat. De asemenea puteti purta casti si asculta lectiile tot timpul si apoi cu siguranta veti avansa mult mai repede.

Dar oricum ar fi, este vital sa fiti conectati la lectia zilnica (cel putin la o parte din ea). Este spus: “ Daca Ma abandonezi pentru o zi, eu te voi abandona pentru doua.” O persoana care sare o zi de studiu se deconecteaza de la sursa spirituala de doua ori mai mult. Aceasta este o lege in lumea spirituala privita ca “masura impotriva masurii.” Asa ca, aveti grija!

Dar cel mai sigur mijloc este un MP3 sau alt dispozitiv similar, cu ajutorul caruia puteti sta conectati cu noi tot timpul.

Din Lectia 5, a Conventiei WE! 4/2/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed