În pragul unei a treia Intifade – Partea a 8-a „Volanul este în mâinile noastre”

Dacă cineva studiază înțelepciunea Cabala, studiază despre structura sistemului general, legile de funcționare, sistemul de management superior, și conectarea poporul lui Israel și a tuturor celorlalte popoare, începe să înțeleagă ceea ce ne-a fost spus de-a lungul istoriei.

El vede dovezi și confirmarea în evenimentele care s-au întâmplat în trecut și care se întâmplă astăzi.

El aparent primește în mâinile lui volanul de conducere a lumii, și într- adevăr, acest volan este acum, de asemenea, în mâinile poporului lui Israel, dar nu îl rotim corect și nu conducem în mod corespunzător acest vagon în care stă toată omenirea. Deci, nu ne putem aștepta ca ceilalți bine să relationeze cu noi, dar dacă vom învăța cum să întoarcem și cum să controlăm acest volan corect, imediat, vom vedea cum se va îmbunătăți această atitudine.

Putem cita exemplul grupurilor noastre cabalistice din 107 țări din întreaga lume, cu diferite popoare și faptul că explicația cu privire la rolul și misiunea poporului lui Israel a fost minunat înțeleasă peste tot.

Anul trecut, Congresul mondial de Cabala a avut loc la centrul expozițional din Tel Aviv, așa cum are loc în fiecare an. Unul dintre studenții din Germania a apărut pe scenă și a spus că el a fost foarte încântat sa aiba posibilitatea de a face parte dintr-o astfel de societate în Israel.

Aceasta deoarece, prin studierea înțelepciunea Cabalei și a legilor de funcționare a sistemului în ansamblu, el a descoperit o înțelegere a importanței și a valorilor enorme, a rolului unic al poporului lui Israel.

Aceasta a fost atât de puternic încât mulți din sala au fost emoționati până la lacrimi. Putem să aducem exemplul unui tânăr musulman care a venit din Franța la congresul care a avut loc nu cu mult timp în urmă, în România, în căutarea conectării și a unității.

Națiunile lumii înțeleg acest lucru imediat. El rezultă din legile naturii, și nu din prejudecata că cineva este bun și altcineva este rău.

În momentul în care începem să ne întoarcem către lume prin sistemul unității, o vom obliga la un răspuns pozitiv.

Din Radio Programul Israelian 103FM 10/11/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: