In sfarsit suntem pregatiti pentru corectie

Procesul de corectie al lumii este o cale lunga care este constituita din diferite etape, in care fiecare suflet indeplineste o parte proprie. Noi am trecut prin spargerea sufletului comun al Adam HaRishon, apoi exilul Babilonian, o nastere spirituala, si ulterior caderea de la nivelul spiritual din timpul distrugerii Primului Templu. Aceasta a fost urmata de o renastere la un nou nivel spiritual si ulterior de o cadere in timpul celui de al doilea Templu.

Acum suntem aproape de stadiul in care toate dorintele corectiei sunt pregatite pentru aceasta. Dupa toate aceste urcari, coborari, rupturi si revolutii pe care le-am experimentat in intreaga noastra istorie, toate dorintele noastre au devenit amestecate. Ca rezultat, orice persoana detine atat dorintele de a darui cat si cele de a primi, in combinatia perfecta. Dorintele sunt acum potrivite pentru corectie si aceasta este ceea ce avem de facut acum.

De aceea obiectivul pe care il avem acum este corectia. Acesta este prima data cand nu actionam ca si materie fara vointa. Mai degraba, acum putem lua parte la propria corectare, total constienti, pe baza propriilor eforturi, si in urma propriei noastre dorinte. Trebuie sa realizam corectarea in virtutea propriilor puteri, deoarece ne este permis sa facem aceasta de catre Guvernarea Superioara.

Din aceasta cauza, pentru prima data in istorie incepem sa studiem Cine suntem ? si cum trebuie fiecare din noi sa ne schimbam, la ca si noi toti impreuna? Stiinta Kabalei ne invata cum sa traim corect in realitatea in care existam.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: